Rädda minkarna i Skyberga

Lördag den 29/9 blir det demonstration vid Skyberga minkfarm. Mötesplats är Myrornas parkering i Örebro, Fredsgatan. Vi avgår därifrån 11:00 och åker till ett samhälle ca 2 km från farmen, därifrån går vi till farmen.

Efter demon drar vi oss till vackra Örebro för att käka pizza, vegansk kebab, korv eller burgare för de som vill (kommer kosta 80 kr) och lyssna band som spelar.

Kontakt: 0762686966 eller 0760078243

Sovplatser finns - anmäl er i tid om ni behöver sovplats!

Stäng farmen - för djuren!

**************************************************

Skyberga minkfarm sitter just nu omkring 15000 minkar inspärrade, dömda till en plågsam död. De föddes i våras och har sedan dess suttit inburade, bestulna sin frihet. De som inte dött under tiden fram till november kommer att gasas ihjäl och flås för att sedan bli en liten detalj någons jackluva eller en del en pälskappa. Detta gäller inte bara dessa 15000 minkar som sitter Skyberga minkfarm idag. Detta fortsätter år efter år. det är dags att vi sätter stopp för det.

För 15 år sedan fanns det fortfarande hundratals minkfarmer i Sverige. Det var också för omkring 15 år sedan motståndet började allvar mot djurplågeriet minkfarmen i Skyberga. Farmaren Sven-Olof Lannhard tog över efter sin far som startade farmen, men ingen kommer att ta över detta olagliga djurplågeri Sven-Olof bedriver. Det har han själv intygat.

svenska pälsfarmare ser nog ljust framtiden, men djuren kan med våran hjälp slippa en framtid av misär och död. Vi är de enda som djuren har att räkna med. Vi kommer inte svika dem!!

NU är det dags att stänga Mellansveriges sista minkfarm!

Vi vinner alltid & Vi ger oss aldrig! En historia av motstånd.

// Djurrättsalliansen Örebro

***************************************************