Engagera dig

36 TIO SAKER DU KAN GÖRA FÖR PÄLSDJUREN

Ut gatorna! Hjälp oss att sprida information om pälsdjurens situation genom att dela ut våra flygblad. Ha alltid en bunt med dig och dela ut en kvart morgonen innan jobbet, eller varför inte lägga ett i grannars brevlåda eller lägga ut hos din lunchrestaurang, frisör och tandläkare? Samma sak kan du göra med denna tidning när du läst den. Att öka medvetandet är en början till förändring.

Ifrågasätt pälsbärare! Att bära päls är inte acceptabelt inled ett samtal med människor som bär päls för att dem att sluta upp med det. Om det känns jobbigt att börja prata med främmande människor kan man alltid ge dem Djurrättsalliansens visitkortstora flygblad "Blundar du för djurplågeri". Det viktiga är att deras pälsbärande ifrågasätts ett eller annat sätt.

Visa Djurrättsalliansens pälsfilm! Gör folk medvetna om hur den svenska pälsindustrin ser ut och anordna visningar av vår film. Kanske kan du visa den i skolan, för några vänner, anordna en offentlig visning eller visa den stan och hålla ett infobord samtidigt.

Bli aktiv i Djurrättsalliansen och kom med protester mot den grymma pälsindustrin.

Beställ Djurrättsalliansens pälsklistermärken och börja sätta upp dem allt från kuvert till handväskor. Vi har sett klistermärkena de mest udda ställena, som lyktstolpar, i hissar, vid busstationer, bankomater, pälsaffärer och till och med i folks pannor!

Skriv! Glöm inte bort att pennan är mäktigare än svärdet, ta tillvara varenda tillfälle som du får att skriva en artikel eller insändare.

Sprid vår kampanjhemsida www.sveketmotminkarna.se via Facebook och bloggar.

Kontakta de politiska partierna och fråga vad de tänker göra för att stänga Sveriges minkfarmer. Ligg dem!

Bli månadsgivare genom att SMS:a START DJUR100 till 72370 för att donera 100 kronor i månaden eller START DJUR50 till 72370 för att donera 50 kronor varje månad.

Du kan också donera direkt till vårt plusgirokonto 42 54 11-6.

Läs mer om hur vi använder pengarna.